algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Cort enllesteix la millora integral del barri del Rafal Vell

El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira i representants de les entitats veïnals Rafal Vell i AAVV Es Molí des Rafal-Vivero, han visitat aquest dissabte el conjunt de millores que s'han realitzat durant el darrer any al barri del Rafal Vell a través del Pla de barris i que han quedat enllestides aquestes setmanes.

El batle ha destacat la importància de «millorar el dia a dia dels barris i pobles de Ciutat». «Tenim l'eina fonamental, el Pla de Barris, que ens permet actuar a cada indret de Palma, com hem fet al Rafal Vell», ha explicat Hila. La regidora, per part seva, ha destacat que l'actuació «ha estat integral» i que ha contemplat «14 noves cruïlles de plataforma única, la sembra d'arbres o l'obertura d'una nova zona de jocs infantils».

Actuacions

Així, durant més de 12 mesos, s'han invertit, a través del Pla de Barris, 2,1 milions d'euros per crear 14 cruïlles de plataforma única, habilitat nous espais de jocs infantil, sembrar més arbres i dur a terme una millora integral que faci d'aquest barri de Palma un entorn més amable i segur per passejar i més accessible.

En concret, s'han executat durant els darrers mesos les següents actuacions:

-14 cruïlles de plataforma única per pacificar el trànsit a les interseccions dels carrers de l'Heura i de la Murta amb els carrers de l'Àlber, del Cirerer, del Lledoner, del Taronger i del Gessamí.

-S'ha creat una nova zona de jocs infantils amb il·luminació específica al carrer del Baladre amb el carrer del Taronger.

-S'ha pavimentat l'espai lliure públic situat entre el carrer del Baladre i el torrent de na Bàrbara.

-S'ha millorat l'accessibilitat d'un tram del camí Salard.

-S'han plantat uns 50 arbres de diferents espècies a punts com Mare de Déu de Montserrat, les cantonades del carrer Pere Ripoll i Palou, carrer Jeroni Boscana, Camí Salard i carrer Heura amb carrer Alber.

-S'han instal·lat 22 fanals tipus led de baix consum.

-S'han reurbanitzat 5.492 metres quadrats.

-S'han asfaltat 16.227 metres quadrats a diferents punts del camí Salard, carrer del Baladre, carrer de Ripoll, carrer de l'Heura, carrer de la Murta i carrer del Cirerer.

-S'ha millorat l'accessibilitat del carrer Mare de Déu de Montserrat i del carrer Pare Jeroni Boscana i s'han asfaltat aquest carrer de nou.

-EMAYA ha renovat 335 metres de conduccions d'aigües residuals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robert, fa mes de 2 anys
Des del Pont d'Inca (Marratxí) feliciten la gestió d'una regidora de l'ajuntament de Palma? Visquem i coses veurem!
Valoració:0menosmas
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 2 anys
Enhorabona a la Sra. Angélica Pastor, per la gran millora de l'accessibilitat a la barriada del Rafal Vell a través del Pla de Barris.
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom
Es Pont d’Inca, 5 febrer de 2022
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente