nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

La FAAVV organitza un debat ciutadà sobre «la Palma que volem» amb la participació d'arquitectes i enginyers

191519

La Federació d'Associacions de Veïnats de Palma (FAAVV) ha organitzat un debat ciutadà sobre «la Palma que volem» per aquest dijous 2 de desembre a les 17 h. L'acte, el qual comptarà amb diferents ponències, es farà a la Sala Mozart de l'Auditorium de Palma.

La primera ponència serà des de la visió de l'urbanisme, a càrrec de l'arquitecte i professor del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori de la Universitat Politècnica de Catalunya, Carles Llop; a les 17 h. La segona, de l'enginyer de camins i expert en trànsit a la ciutat, Ole Thorson, sobre la relació entre els vehicles i les persones.

Finalment, a les 19.30 h, el vicepresident de la FAAVV, Biel González, moderarà la taula rodona 'Quina ciutat és possible?'; en la qual participaran els professionals mencionats anteriorment, juntament amb el director de l'IDAE i enginyer en energia i medi ambient, Joan Groizard, l'arquitecta i urbanista del Col·lectiu Punt6, Adriana Ciocoletto, i la presidenta de la FAAVV, Maribel Alcázar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

És una verdadera llàstima que el debat de la ciutat que es vol es centri únicament en la visió tecnòcrata dels col·lectius professionals d'arquitectes i enginyers. En canvi, es deixi totalment de part els demés col·lectius professionals de caire ambiental i humanista.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente