algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els hereus de Jaume Mir donen un termini de deu dies a l'Ajuntament perquè els retorni l'estàtua de Joanot Colom

Els hereus de Jaume Mir han enviat una carta a l'Ajuntament de Palma el la qual s'hi fan una sèrie de consideracions i es fixa un termini de deu dies perquè l'Ajuntament els retorni l'estàtua de Joanot Colom situada a Son Gotleu.

Els fills de l'escultor, Jaume Mir, expliquen que l'Ajuntament ha reconegut que l'estàtua continua sent dels hereus, en no haver-la pagat.

També recorden que el regidor, Llorenç Carrió, va vincular la «compra» de l'estàtua a un informe favorable del Cronista de l'Ajuntament, Bartomeu Bestard, fet que, consideren «improcedent», ja que consideren que la «compra» ja estava feta des de fa molts anys i que el que cal és parlar sobre «el pagament»

La carta acaba dient: «Considerant que l'Ajuntament va acceptar com a determinant l'informe del sr. Bestard d'abril de 2017 on es manifesta de manera motivada que no és aconsellable que l'estàtua passi a formar part del patrimoni artístic de l'Ajuntament, els hereus de Jaume Mir (i legítims propietaris de l'escultura) tenim també molt en compte aquestes motivacions i, consegüentment, renunciam a obligar-lo al pagament de l'obra que va encarregar. En canvi, volem recuperar l'estàtua que l'ajuntament no vol, sense renunciar a reclamar la compensació pels perjudicis que ens han causat».

I afegeixen: «Per això, requerim a l'Ajuntament perquè en el termini de DEU DIES, procedeixi a la devolució de l'esmentada escultura i quedam a la seva disposició per acordar els termes del lliurament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 2 anys

Aquesta estàtua hauria de ser transposada a un lloc on tots es mallorquins puguin gaudir d ella a un lloc emblemàtic , a cort per exemple i posar-li un títol explicatiu del perque de aquesta estàtua i dur hi les escoles i explicar els fets ocorreguts , memoria historica.

Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Val més gastar els doblers en llumetes de nadal i parcs d'aventures a Bellver. Vergonya haurien de tenir. Govern progresiste, de veritat?

Valoració:10menosmas
Per Ja hi tornareu,a votar al PSOE per fer un vot útil, fa mes de 2 anys

Això passa per votar a un batle foraster, que se passa la nostra cultura, la nostra llengua, la nostra Història i fíns i tot al nostre poble, pel forro de la gabardina.

Valoració:11menosmas
Per Au! A dins sa gerra!, fa mes de 2 anys

Una vertadera vergonya.
Encarregar una feina i no voler-la després. I pagar-la... menys!
Consistori d´esquerres, democràtic?
Quin xasco, XASCO a les pròximes votacions!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente