algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Open House Palma ofereix el festival arquitectònic més gran de la ciutat

El festival Open House es prepara per obrir les portes de més de 80 edificis emblemàtics de Palma durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre.

Els organitzadors ja han aconseguit reclutar més de 200 voluntaris per guiar les visites, però en necessiten 100 més perquè tots els immobles comptin amb guies, informadors i personal d'accés.

Per subscriure's poden fer-ho al correu electrònic voluntariat@openhousepalma.org o en la mateixa web de l'organització.

El Teatre Principal, el Círculo Mallorquín, el Centre Oceanogràfic de les Balears, habitatges socials, el far de Portopí, Casa Cladera, Ses Cent Cases o l'Hospital de Son Espases són una petita mostra de tot el que es podrà veure i visitar durant aquests dies.

L'objectiu del festival és allunyar-se de la Palma turística per demostrar que l'arquitectura, el disseny i el patrimoni de la ciutat va més enllà del barri antic i es troba en tots els seus districtes.

Des dels casals a patis tradicionals, passant per edificis d'avantguarda, immobles modernistes o habitatges socials que representen la varietat patrimonial de la ciutat.

Aquest dimecres s'ha presentat el programa del festival que permetrà la visita als edificis i, a més, s'oferiran diversos tipus d'activitats com conferències, rutes guiades a peu o en bicicleta, tallers infantils o un concurs de fotografia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.