nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.59°
11°

El Velòdrom de Son Moix obrirà els matins per a ús lliure i gratuït dels ciutadans

El Velòdrom de Son Moix obrirà els matins per ús lliure i gratuït de la ciutadania. Es tracta d'una iniciativa que neix en la Setmana Europea de l'Esport per promoure l'exercici i combatre el sedentarisme de la població.

Així ho ha anunciat aquest dilluns el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, acompanyat del president de la Federació d'Atletisme de les Balears, Biel Gili, i del president de la Federació de Ciclisme, Fernando Gilet.

Ducrós ha explicat que, a partir del dia 4 d'octubre, «la ciutadania tendrà un nou espai municipal obert amb l'objectiu de facilitar la pràctica esportiva i fomentar l'activitat física, al mateix temps, s'amplia l'eficiència i el rendiment de la pista, ampliant així l'oferta esportiva».

Així, l'IME obrirà l'ús de la pista d'atletisme 'Mateo Domínguez' entre setmana fins a les 16.00 hores; els dilluns, dimarts i dijous s'obrirà a les 08.30 hores; els dimecres, a les 11.00 hores i, els divendres, a les 12.30 hores, mentre no hi hagi ocupació.

Gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme, la pista de ciclisme obrirà per als esportistes federats els dimecres de 09.00 a 11.00 hores, amb reserva prèvia a través del correu electrònic info@webfcib.es. La Federació aportarà suport tècnic d'assessorament i supervisió durant les dues hores de portes obertes a la instal·lació.

Gili ha valorat la iniciativa de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) per a impulsar l'activitat esportiva i ha agraït «el treball conjunt i la línia de projectes presents i futurs, com el circuit de cross o la pista d'atletisme de 400 metres, perquè Palma sigui una ciutat de referència».

Per part seva, Gilet també ha manifestat la seva satisfacció per aquesta proposta que ha estat una demanda històrica: «És un gran dia pel ciclisme, és una porta oberta al creixement d'aquest esport, perquè ens ofereix la possibilitat d'atreure a molts més practicants i continuar creixent a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.