algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Condemnen el portaveu d'Stop Desnonaments a una multa de 720 euros per un delicte de «resistència a la policia»

El portaveu d'Stop Desnonaments, Joan Segura, ha estat condemnat per un delicte de «resistència a la policia» a pagar 720 euros de multa.

Segura ha conegut la sentència, que pot ser recorreguda en un termini de deu dies hàbils, aquest dijous al migdia i, en ella, es condemna la resistència a l'autoritat en el marc d'una protesta contra un desnonament a Santa Catalina.

La Fiscalia assenyalava delictes de desobediència i resistència, pels quals demanava inicialment una multa de 3.600 euros. Després de rebutjar arribar a un acord amb el fiscal al juny d'aquest any, la jutgessa finalment ha condemnat Segura després del judici celebrat el 1r de setembre.

La defensa de Segura ja treballa en el recurs que serà presentat davant l'Audiència Provincial de les Balears. En ell es queixen que la sentència «no valora la proporcionalitat de l'actuació de la policia, donant per fet que el testimoni dels policies és cert».

Segura va ser arrestat el 10 de desembre de 2019 per un incident durant les protestes contra el desnonament d'una família amb un fill de 17 anys que pateix una discapacitat del 75 per cent, derivada d'una malaltia crònica.

Els activistes d'Stop Desnonaments es varen presentar hores abans del llançament per a impedir el pas de la comitiva judicial. Finalment el desnonament es va executar, tot i la cadena humana formada pels activistes i dels mobles col·locats com a barricada a l'interior de l'immoble. La plataforma afirmava que s'havien produït càrregues policials i ha avançat que denunciaria als agents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

És lo que tenim,"suposadament" al sistema, de la balança,sempra cau cap el meteix costat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente