algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
20°

Cort destinarà 50.000 euros a activitats feministes durant el curs 2021-2022

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres les bases de les subvencions per programes, projectes i activitats feministes dels anys 2021 i 2022, per un import màxim de 50.000 euros.

L'objectiu d'aquestes subvencions és promoure projectes i activitats que posin l'accent en la participació efectiva de les dones i la prevenció de les violències masclistes durant l'any 2021, d'acord amb el Pla estratègic 2021-2023 de subvencions de l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma.

La regidora de l'àrea, Sonia Vivas, ha destacat que si bé l'Ajuntament havia fet amb anterioritat activitats feministes ara amb aquesta reserva de fons garanteixen que el treball de col·lectius de dones per a visibilitzar «l'apoderament de la dona i la sororitat».

Són objecte de subvenció els programes, projectes o activitats de reparació, recuperació i promoció de l'autonomia personal de les dones i les seves filles i fills en situació de violència de gènere perquè puguin refer el seu projecte de vida; de prevenció de les violències sexuals, actuacions per a l'apoderament de les dones en qualsevol àmbit, projectes de promoció i impuls del moviment associatiu de les dones des d'una perspectiva feminista així com projectes, programes o actuacions de visibilització del treball desigual de cura, dels drets laborals de les dones cuidadores, de les bretxes salarials i per a l'apoderament dels col·lectius atesos.

Les actuacions s'han de dur a terme abans del 31 de maig de 2022. Les subvencions s'atorgaran mitjançant el procediment de concurrència competitiva i el percentatge màxim de finançament és del 80 per cent del cost del projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.