muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Associació de Veïns d'Establiments: «Tenim por que Cort agafi la piconadora i expropiï parcel·les»

«Com ja vàrem manifestar fa uns mesos, els veïns d'Establiments estam farts del menyspreu i de la presa de pèl que patim per part de l'Ajuntament i de l'equip de govern de Cort», així ho ha explicat l'Associació de Veïns d'Establiments.

A pocs dies d'iniciar-se el curs polític, l'Associació prepara una calendarització d'actuacions en què es preveuen mobilitzacions veïnals com la que ja es va realitzar a les portes de Cort el 8 de maig.

Els veïns d'Establiments manifesten que tenen «por que de la nit al dia i sense cap consens, com ha succeït dies enrere a Nuredduna, el batle i la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat prenguin la piconadora i expropiïn les parcel·les per a fer el seu pla de millora per a la carretera d'Esporles (Ma 1040)».

Cal recordar que uns mesos enrere l'Associació va mantenir reunions amb el batle Hila i l'equip que dirigeix ​​Angélica Pastor per a conèixer aquest projecte de millora. Un projecte que per a l'Associació «no és més que un pegat que per a res soluciona el mal que presenta la carretera Ma 1040».

Des de l'Associació de Veïns d'Establiments esperen que l'equip de govern municipal consensuï i estudiï totes les actuacions possibles que no impliquin les més de 100 famílies que veurien minvada la seva propietat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xim, fa mes de 2 anys

calendarització?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente