cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Convocada vaga indefinida a la concessionària de jardineria de l’Ajuntament de Palma

El passat 30 de juliol, l’empresa Acciona Medi Ambient, adjudicatària del servei públic de jardineria de l’Ajuntament de Palma, va comunicar al Comitè d’Empresa la seva intenció de dur a terme un canvi substancial de les condicions de feina.

Reunits els representants de l’empresa i dels treballadors, no s’ha arribat a cap acord sobre les modificacions. Tot i això, l’empresa ha ordenat aquesta modificació substancial amb efectes a partir del primer de setembre, que afecta sobretot la jornada i l’horari de feina.

La plantilla, reunida en assemblea el dia 12 d’agost, va acordar per majoria àmplia convocar una vaga indefinida, que començarà a les 00 h del dia 13 de setembre.

Les reclamacions són les següents:

  • Acciona Medi Ambient ha de retirar la modificació substancial de les condicions de feina que afecten l’horari i la jornada del personal, que dificulta conciliar la vida familiar amb la laboral. S’ha de mantenir l’horari de 7 a 14.30 h de dilluns a divendres.
  • S’han de disposar els mitjans humans necessaris i preveure el pagament d’hores extraordinàries per a cobrir horaris i jornades que no s’exigien en el plec de condicions anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Cal anar al parc de Bellver per veure la feina (mala feina) que fa la concessionària. Els altres parcs i jardins, a la vista de tots està: bruts i mal cuidats. Prou d'endolls i concessions per a beneficiar els amics de sempre. Els treballadors, mal pagats, no en tenen la culpa, però els contribuents tampoc. Els polítics són els que han de fer la seva feina per evitar això. A veure si serà vera que es recuperen els contractes que vagin vencent.

Valoració:2menosmas
Per Mals vicis que no s'han corregit, fa mes de 2 anys

Tot això son herències del PP, que entenen les institucións com empreses que han de donar beneficis, sense tenir en compte que hi son per fer serveis als ciutadsns, ni que estan finançades amb els impostos de la gent, ni que tractar de lucrar-se amb aquests serveis és prevaricació.

Valoració:1menosmas
Per Privatitzat?, fa mes de 2 anys

Els polítics que diuen que són d'esquerra privatitzen serveis públics cada dia i renoven privatitzacions quan acaba la concessió. Això ho sap tothom.

Valoració:1menosmas
Per El treball públic no és per fer negocis, fa mes de 2 anys

Els governants del Pacte ja trobaren privatitzats aquests serveis i no podien rompre el contracte, sense haver de pagar una indemnització.
I resulta que a les institucions i consequentment als ciutadans ens surt com a sis vegades més barat tenir una plantilla de jardiners, picapedrers, netejadoresi altres oficis, que no donar a fer el treball a empreses, que son les que se queden els doblers mentres exploten i paguen malament als treballadors.
I tot ve de que hi ha empresaris amics de certs polítics, que enlloc de reinventar-se com fa la majoria, se dediquen a vampiritzar el treball que haurien de fer persones empleades públiques dependents directament de les administracións, per mal administrar-les ells i crear misèria i explotació.
Molts d'ànims a aquests treballadors.

Valoració:5menosmas
Per Privatitzat?, fa mes de 2 anys

La jarineria municipal privatitzada? Ca, barret. L'esquerra no fa aquestes coses, això de privatitzar els serveis públics són coses que fa la dreta.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente