algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L'Ajuntament de Palma llança per primera vegada una línia d'ajudes per a promoure la memòria històrica

186299

La Junta de Govern ha aprovat aquest dijous una convocatòria de subvencions públiques per a promoure la realització de publicacions, documentals i projectes escrits i audiovisuals centrats en l'estudi i la difusió de temàtiques relacionades amb la memòria històrica de Palma per valor de 20.000 euros. «Conèixer la història de la nostra ciutat és imprescindible per a encarar amb garanties el present i sobretot el futur», ha dit el regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

És la primera vegada que l'Ajuntament, a través de l'Àrea d'Educació, Memòria Històrica i Política Lingüística, llança aquest tipus d'ajudes a la investigació i difusió de la memòria històrica de Palma. La convocatòria va dirigida a treballs que demostrin un esforç o perspectiva a l'hora de recuperar part del passat més desconegut i poc treballat de Palma: fets, històries amb perspectiva de gènere, moviments socials alternatius, minories invisibilitzades, etc.

Es poden presentar a la convocatòria les publicacions i projectes que es desenvolupin entre el gener i l'octubre de 2021. L'import de la subvenció en cap cas no superarà el 80 per cent del pressupost presentat, amb un màxim de 3.000 euros. Pel que fa als treballs, seran subvencionables les obres editades per primera vegada, o bé reedicions de títols publicats anteriorment i es podrà subvencionar més d'un treball per sol·licitant. De cara a la puntuació es tindran en compte l'interès històric i la qualitat del projecte, la novetat i l'originalitat en el camp de la recerca i l'interès general de la proposta per a la ciutadania, entre d'altres.

El termini per a presentar les sol·licituds és de 20 dies naturals comptats des de l'endemà que es publiqui al BOIB. Una vegada hagi finalitzat el tràmit d'audiència i s'hagin examinat les al·legacions presentades, la Comissió Avaluadora formularà una proposta de resolució definitiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja era hora !, fa mes de 2 anys

supòs que serà sa veritable història, sens manipulacions feixistes ñordes, i per a irritar sa pell des forasterus & gonellus.

Valoració:0menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Mas dinero para la sopa boba.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente