algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

L'organització trànsfoba Frente Obrero posa un cartell a l'Ajuntament de Palma per a atacar Samantha Hudson i la Llei Trans

185405

Amb el lema 'El sexe biològic existeix. La misèria dels treballadors també', l'organització Frente Obrero de Mallorca ha fet aquest dimecres una acció contra la Llei Trans. Concretament, han usat la imatge de la icona queer Samantha Hudson en un cartell per a atacar la Llei Trans i ho han fet a les portes de l'Ajuntament de Palma.

Ho ha denunciat mitjançant les xarxes socials el director insular de Joventut del Consell de Mallorca, Àlex Segura, qui també s'ha encarregat d'avisar la Policia perquè retirés el cartell trànsfob.

«Amb aquest cartell es feia una al·lusió a la Llei Trans però sobretot significant na Samantha Hudson com a boc expiatori de la lluita», ha explicat Segura.

A més, ha remarcat que ha explicat a la Policia Local què passava, ja que ells no se n'havien adonat, i els agents han pres nota. «És veritat que la Policia anava un poc despistada, no entenia el problema i jo els he posat en context i automàticament l'han retirat».

Frente Obrero, una organització de lluita però no de totes les lluites

Aquesta organització s'autodefineix com a únic moviment polític que representa els treballadors a Espanya. «La nostra missió és reconstruir el moviment obrer a Espanya, per a lluitar per una República Popular i Federal que sigui la garantia de recuperar la sobirania nacional espanyola i d'assegurar un futur de conquestes per als treballadors», expliquen al seu web.

L'any passat, varen ocupar unes antigues oficines del banc Cajamar a Palma en què es dediquen a «repartir aliments i acollir famílies treballadores desnonades». I fa uns dies varen increpar Antoni Noguera, tinent de batle de Cultura i Benestar Social de Palma, en un acte de MÉS per Mallorca, per «no haver-se preocupat per solucionar la situació de les famílies» que viuen actualment en aquest banc ocupat.

Respecte al tema dels drets LGTBI, basen el seu discurs en negar l'autodeterminació de gènere i carreguen contra el partit estatal Podemos de qui diuen que «usa la disfòria de gènere per a no parlar de la seva inacció davant els problemes reals dels treballadors».

Per una altra banda, també s'han pronunciat contra el sobiranisme mallorquí i les reivindicacions de la Diada de Mallorca: «La mobilització en l'actualitat gira al voltant de reivindicacions com un major finançament, protegir el medi ambient i un romanticisme cultural català acompanyat de subvencionar associacions dedicades a aquest fi com l'Obra Cultural Balear; reivindicacions que es fan en nom de 'els països catalans' que estan impregnades d'un antiespanyolisme visceral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 2 anys

Transfob es senyalar una llei que nega el sexe biològic, és a dir, nega l'opressió històrica que han sofrit les dones? Bravo per la vostra coherencia i per defensar a Samantha Hudson que no es mes que un personatge que sen riu de les dones hipersexualitzantles i exagerant més els rols de gènere.

Valoració:5menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys

Espanyolistes com Vox
El més parescut a un espanyolista d’extrema dreta és un espanyolista d’exttems esquerra

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente