algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

L'ASM dona suport als vigilants de la Intermodal i reclama que s'ampliï la plantilla de la Policia Local de Palma

183511

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha fet públic aquest dijous el seu suport al col·lectiu de vigilants de la Estació Intermodal de Palma «en la seva petició de protecció jurídica i mitjans materials de defensa, davant les constants agressions i amenaces de què són objecte». Al mateix temps, reclama que s'ampliï la plantilla de la Policia Local de Palma, de forma que hi pugui destinar efectius per a reforçar la seguretat.

L'ASM recorda que la ràtio de la Policia Local de Palma, al voltant d'1,7 agents per cada mil habitants, no té en compte els milions de turistes que ens visiten i, que, segons ha denunciat el sindicat UGT, les Balears tenen un dèficit de més de 200 efectius.

«Aquesta plantilla insuficient, que té com a conseqüència tant la desprotecció de l'Estació Intermodal com la manca d'agents a la Part Forana i a les barriades de Palma, és una conseqüència més de l'espoli fiscal espanyol i la manca de finançament dels municipis, motiu pel qual l'ASM adverteix, una vegada més, que l'única solució és la independència i la constitució d'un Estat propi», han conclòs els sobiranistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No val la pena, fa mes de 2 anys

Els vigilants de la Intermodal se passen el dia provocant a la gent, cercant
baralles.
A jo un dia que sortia del metro, un me va interceptar perque segons ell no duia el billet. Quan li vaig mostrar, me va dir que no tenia educació, sense que jo li hagués dit res més que "aqui el té". el vaig deixar fer, perque vaig veure que cercava gresca, però és normal que hi hagi gent que els contesti malament, perque això no té nom.
I els SFM no ajuden gens, perque denuncies aquests maltractaments per part del personal de seguretat, però ni tan sols contesten el correu electrò o la carta.
L'ASM hauria de mirar millor a qui defe sa, perque això son quatre quillos ultres, com diu una altra persona amb la pulsereta de bandera espanyola borbònica, que no se mereixen que els defensin.

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 2 anys

L'ASM s'ha aturat mai a mirar les pulseretes que llueixen aquests suposats vigilants de la Intermodal. Ja que hi som que reclami que també ells donin suport als drets lingüístics dels viatgers.



Salut

Valoració:5menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

També cal destacar la manca de personal pròpia de SFM.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente