muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Cort rep de regal de Sant Jordi la faula 'El roure i el jonc', «una al·legoria sobre l'errada que suposa la rigidesa d'un governant»

183045

La campanya 'Pere Garau molt més que Nuredduna', integrada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau, ha regalat aquest relat amb ensenyament ètic, a cada un dels regidors dels tres partits que governen Cort.

«Sembla que l’origen de la faulna 'El roure i el jonc' es troba a Isop, personatge literari de l’Antiga Grècia i que posteriorment va ser adaptada per La Fontaine formant part, a hores d’ara, del bagatge cultural de la humanitat», han explicat.

A més, han remarcar que confien que MÉS, Podem i PSIB «aprenguin qualque cosa d'aquesta al·legoria que els hi regalam».

«El roure va ser una víctima de la seva arrogància i falsa fortalesa. La flexibilitat del jonc, la capacitat d’adaptació, la seva humilitat, el va ajudar a mantenir-se viu i amb futur. La rigidesa que ha demostrat Cort amb la seva proposta de Nuredduna no té futur, tard o d’hora se n’adonarà. El diàleg i la capacitat de rectificació a Nuredduna representa la flexibilitat necessària del jonc, i la garantia de triomfar», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.