algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' critica el «tarannà impositiu» de Cort i l'absència d'un Pla de Mobilitat públic

Cartell de la campanya que insta a Cort a rectificar el seu projecte per a Nuredduna. | E.P.

Des de 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau, ha criticat el «tarannà impositiu» de Cort i l'absència d'un Pla de Mobilitat públic a la zona.

Segons ha informat la plataforma aquest dissabte, a la reunió celebrada a Pere Garau dijous passat per a informar sobre els canvis de mobilitat que implicaria el projecte de l'Ajuntament de Palma per a Nuredduna, els representants municipals «no van aportar cap informació nova».

Mentrestant, no obstant això, representants de Flipau amb Pere Garau, Pimeco i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau van presentar als regidors les «incongruències» que per a ells implica el seu projecte per a Nuredduna.

En aquest sentit, van exposar el que creuen que implicaria llevar el Transport Públic del recorregut «més àgil i recte» i el «desastre que implicaria la destrucció de la unitat de plaça de les Columnes posant circulació en doble direcció de vehicles i busos a la meitat d'ella».

Per això, des de la campanya s'ha criticat que «els representants de Flipau amb Pere Garau, Pimeco i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau no van rebre cap mena d'explicació més que ells -els regidors- són l'autoritat i els que manen». ARCA no va assistir a la reunió d'aquest dijous amb regidors de Cort perquè «no va ser convidada», han assegurat des de 'Pere Garau, molt més que Nuredduna'.

D'altra banda, han lamentat que «segueix sense existir un Pla de Mobilitat públic que parli de les alternatives de pàrquing, de com entrarien els veïns al barri, de com circularien les bicicletes i de com els vianants no es veuen afavorits en integrar el projecte de Cort els seus recorreguts àgils i assegurances a més longitud».

Per això, han apuntat que els tres partits que governen a l'Ajuntament de Palma -MÉS, Podemos i PSIB-, «s'equivoquen amb aquesta manera de fer impositiu, enganyós i privant de participació real a la ciutadania».

Amb tot, des de 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' han retret al Consistori que «vuit mesos després d'haver donat per definitiu el seu projecte per a Nuredduna anessin al barri a informar de mobilitat i no expliquessin pràcticament res i no donessin opció a modificació».

Aquesta manera d'actuar de l'Ajuntament, han destacat, «demostra un tarannà rebutjable en política, manca de planificació prèvia i transparència». «Va sent hora que els tres socis de govern s'asseguin a dialogar i rectifiquin», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Podrien assebentar se del nom de la barriada, fa mes de 3 anys

No sé perque canvien el nom a les barriades. Aquesta barriada no se diu Pere Garau si no Els Hostalets-Son Canals. Pere Garar només és la plaça a on hi ha el mercat de la zona, en homenatge a l'arquitecte que s'en va encarregar del projecte d'aquest mercat, i Son Canals la zona més allunyada del centre. I el mateix passa amb la barriada veïna de La Soletat, a la que l8 han posat el nom fe la seva parròquia, dedicada a la Mare de Déu de la Soletat, però que el seu vertader nom és S'Hort des Ca, que era el nom de l'antiga finca a on s'ubica. I com aquestes dues aberracions pròpies de gent que no té cap interés per allà a on viu, en hi deu haver moltes més a Palma.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente