algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Cort es reuneix amb veïns de Pere Garau per a explicar com serà la mobilitat durant la intervenció a Nuredduna

L'Ajuntament de Palma s'ha reunit amb associacions de veïns de Pere Garau per a explicar-los quines alternatives de mobilitat hi haurà durant el projecte de conversió en zona de vianants de Nuredduna.

En aquesta trobada, que va tenir lloc aquest dijous, s'ha detallat quin serà el nou traçat de les línies de bus de l'Empresa Municipal de Transport (EMT), així com quin és l'estat d'execució del Pla renova que s'està duent a terme en el barri.

En una nota de premsa, el Consistori ha indicat aquest divendres que també han parlat amb els veïns sobre la concessió de l'aparcament d'Avingudes, que al setembre que passarà a ser de la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP).

D'altra banda, també es van resoldre alguns dubtes sobre la renovació integral que s'executarà a partir del pròxim dilluns en els voltants del mercat de Pere Garau, on es realitzaran obres d'asfaltat.

A la reunió han assistit la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el regidor de Mobilitat Sostenible Francesc Dalmau; el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira; el coordinador de Districte Llevant, Pepe Martínez, i la directora general de Mobilitat, Irene Nombela.

A la trobada, celebrat en el local de l'Associació de Veïns Temps d'Oci, situat al carrer Francisco Manuel dels Ferrers, han assistit també representants de totes les entitats veïnals de Pere Garau.

En concret, aquestes entitats són l'Associació de Xinesos a Balears, Flipau amb Pere Garau, l'Associació de Veïns Columnes- Temps d'Oci, l'Associació Son Coc, l'Associació Veïns de Pere Garau, l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) i representants dels comerços de l'interior del mercat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.