algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

ARCA diu que la «imposició» del projecte de Nuredduna és «injusta i poc intel·ligent»

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha assegurat aquest dijous que «la imposició i rigidesa» del projecte de Nuredduna per part de l'Ajuntament de Palma és «injusta i poc intel·ligent».

ARCA ha informat que l'entitat Pere Garau, molt més que Nuredduna ha portat un text a la Comissió de Comptes prèvia al ple de Cort.

En el mateix han demanat als tres grups municipals integrants de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma que «no aprovin cap tràmit de la licitació del projecte de reurbanització de Nuredduna i acceptin obrir un procés de diàleg i participació».

«No és just que en Pere Garau no s'hagi permès participar a la ciutadania en la gestació d'un projecte que afecta tant aspectes importants de barri», han indicat, per a després assegurar que continuaran «intentant obrir els ulls a qui governa, aconsellant flexibilitat i defensant els interessos de la ciutat i concretament els de Pere Garau».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vull saber, fa mes de 3 anys

ARCA diuen que continuaran "intentant obrir els ulls als qui governen"????
Ells? Que varen tancar els ulls a la Memòria Històrica de Mallorca i es varen posicionar en contra de la demolició de sa Feixina!
Pocavergonyes!!!!!
#saFeixinaSiqueTomba

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente