algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Més de 200 comerços de Pere Garau donen suport a l'eix cívic de Nuredduna

Més de 200 comerços de Pere Garau donen suport a l'eix cívic de Nuredduna. | Fotos: Pere Garau, molt més que Nuredduna

El clam a favor d'una rectificació de l'Ajuntament de Palma a Nuredduna és «general». La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau, ja ha repartit 200 cartells entre els comerços de la barriada.

Segons les entitats, «hi ha una gran preocupació i al mateix temps indignació per la manca de sensibilitat dels tres partits governants de Cort que fins ara s'han negat a rectificar i acostar la seva postura a l'alternativa plantejada per la ciutadania».

Segons les entitats, «les persones que regenten els comerços, que estan passant per certes penúries degut a l'aturada econòmica provocada per la Covid-19, no donen crèdit al fet que l'Ajuntament tengui una actitud tan autoritària i pretengui gastar 3 milions tan sols en 290 metres i a la zona de Pere Garau amb més renda per càpita. Recordem que en 10 anys no havien fet cap inversió d'importància al barri amb més habitants per metre quadrat de Ciutat».

Tal com han recordat les entitats, el lema del cartell és 'Eix cívic SÍ, proposta de Cort NO', i han assegurat que, en qualsevol cas, «el treball per convèncer a l'equip de govern continua i els comerços, amb els cartells a l'aparador o a dins, aporten el seu granet d'arena». «El diàleg, el consens i la participació real són els principis fonamentals de la democràcia», han afegit.

«A Nuredduna, els tres partits que governen, PSOE, MES i PODEM, s'ho han botat tot. En política, rectificar és de savis. Confiam que ho facin aviat», han sentenciat les entitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vecino Pere Garau, fa mes de 3 anys

invertir els 3 milions per Nuredduna (290m) a l'eix cívic d'1 km des Avingudes fins a la Plaça Miquel Dolç.



Dignificar el barri primer abans que el luxe i els problems derivats de el projecte de Cort per Nuredduna

Valoració:0menosmas
Per Z, fa mes de 3 anys

qualcú em pot dir exactament el que volen es comerciants ???

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente