algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

Detengut un home de 44 anys per explotar treballadors a Palma als quals pagava un o dos euros l'hora

15/01/2021 La Policía Nacional Detiene A Un Hombre Por Diversos Delitos Relacionados Con Los Derechos De Los Trabajadores. La Policía Nacional ha detenido a un hombre de 44 años, de origen bangladesí, por presuntamente traer ilegalmente a compatriotas a Mallorca para explotarlos laboralmente, pagando entre uno y dos euros la hora. SOCIEDAD POLICÍA | POLICÍA

La Policia espanyol ha detengut un home de 44 anys, d'origen bangladeshià, per presumptament portar il·legalment compatriotes a Mallorca per a explotar-los laboralment, pagant-los entre un i dos euros l'hora.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia espanyola a les Balears, a l'home se li imputen delictes de tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació laboral, afavoriment a la immigració irregular i falsedat documental, en tenir treballant en els seus negocis quatre ciutadans sense cap permís.

Presumptament, el detengut aprofitava els viatges al seu país d'origen per a captar persones, a les quals oferia un trasllat per a treballar a l'Estat espanyol. Suposadament, els prometia regularitzar la seva situació administrativa a Europa i bones condicions laborals.

Segons la policia, un cop a Mallorca, les víctimes es trobaven amb l'engany: no es regularitzava la seva situació administrativa i les condicions de treball eren pèssimes -arribant a cobrar entre un i dos euros l'hora treballada, o fins i tot gratis a canvi d'allotjament-.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.