algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Regalen a Cort un 'Monopoly' personalitzat amb una edició 'Pere Garau-Nuredduna'

La Campanya 'Pere Garau Molt més que Nureduna', impulsada per les entitats: Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau, ARCA i Flipau amb Pere Garau han entregat a Registre de l'Ajuntament de Palma una capsa del joc de taula 'Monopoly' personalitzat amb la versió 'Pere Garau Edition-Nuredduna'.

«De manera simbólica i animant sempre al consens, al diàleg i a la rectificació, hem fet arribar aquest joc a Cort en dates tan importants per advertir dels perills del projecte que vol imposar Cort i que no és el que necessita el barri», han assenyalat. «Hem substituit el contingut habitual del joc per 12 targetes que posen en evidència els riscos del projecte i les alternatives que des de las entitats es plantejen».

Alguns dels continguts que han afegit a les targetes


1. Amb Pere Garau no es juga. Fer projectes sense escoltar les necessitats reals i sense donar solucions a la ciutadania, és un joc perillós

2. No a la imposició, sí a la participació democràtica real. Al projecte de Cort no ha hagut cap tipus de consens ni participació ciutadana

3. Nuredduna no és Blanquerna. Les diferències són decisives. Qui ara lluitam per un altre projecte a Nuredduna i més enllà, havíem donat suport a Blanquerna. A Pere Garau hi ha un mercat al centre de l'eix i a Blanquerna no. Aquí no hi ha cap plaça de pàrquing públic (a Blanquerna 1.800) i no hi ha carrers propers alternatius a Nuredduna (A Blanquerna dos: 31 de Desembre i General Riera)

4. No es pot tallar l'únic eix longitudinal de la barriada. Però podem ser valents. Perquè estam d'acord en reduir vehicles. Mantenim el túnel per transport públic i residents, però no es pot prescindir d'ell.

5. Necessitam un eix cívic, però diferent. Que arribi fins a la Plaça Miquel Dolç, que els protagonistes siguin els vianants, que siguin accessibles i còmodes per caminar i que també permeti el trànsit del transport públic per les rutes habituals. I del vehicles que desitjam siguin en nombre reduït. Que soterri els contenidors i afavoreixi el civisme. Que millori l'enllumenat i la resta d'instal·lacions i que dugui cultura al nostre barri (itinerari
d'interpretació de l'Eixample).

6. El projecte de Cort atreu a l'especulació i la gentrificació.
Invertir al lloc més proper al Centre, on el nivell de renda és major, on es preveu un hotel més, per ara... ja està provocant alguns moviments especulatius... i no ho acceptam

7. Pere Garau necessita solucions i no problemes.
Problemes que sorgirien: Dificultar el transport públic (tan sols no expliquen per
on pensen que hi vagi), dificultar la comunicació interior pels mateixos habitants (al tancar les entrades per Nuredduna), molèsties de trànsit a altres carrers, rompre la unitat urbanística de la plaça de les Columnes, no pensar en conjunt el barri i afavorir la gentrificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa mes de 3 anys

DEMOCRÀCIA DIRECTA!!!

Valoració:0menosmas
Per Pepet, fa mes de 3 anys

Fantàstica iniciativa!!!
Els polítics han de deixar de fer i desfer. L'alternativa viable és aquella on ells/es proposen i la ciutadania decideix.
Democràcdirec

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente