cielo claro
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

El parc de bombers de Palma duu el nom de Magdalena Rigo

El parc de bombers de Son Malferit a Palma ja duu el nom de Magdalena Rigo, en homenatge a la primera bombera de l'Estat espanyol, que va morir el passat octubre.

La mare de Rigo ha descobert la placa situada al parc de bombers per a recordar a la seva filla, en un acte al qual també han assistit el batle de Palma, José Hila, la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, i representants del cos municipal.

Un dels companys de Rigo, l'oficial de guàrdia Pep Toni Far, visiblement emocionat, ha destacat «el gran repte» que va afrontar la bombera durant la seva trajectòria en el cos.

Per part seva, Hila ha recordat a Rigo com una dona «excepcional i lluitadora» i ha assegurat que el millor homenatge que pot fer-li el consistori és nomenar el parc de bombers en el seu honor, una decisió que va comptar amb el suport de tota la corporació municipal.

«S'ha de continuar treballant perquè l'administració pública se sembli més a la societat, on la dona representa el 50% de la població», ha dit la regidora de Seguretat Ciutadana durant l'homenatge a Rigo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.