algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Cort prohibeix l'accés a la cavalcada dels Reis d'enguany

El batle de Palma José Hila, ha apuntat aquest dimecres que no es podrà accedir a la cavalcada dels Reis d'enguany i ha explicat que l'espectacle es podrà veure únicament mitjançant la retransmissió en directe que farà IB3 Televisió.

«Encara que hi hagi algun despistat que vulgui venir, no arribarà a veure als Reis, haurà de veure-ho per televisió», ha remarcat Hila, qui ha assegurat que el recorregut dissenyat perquè les carrosses arribin a Cort és «breu» i amb controls perimetrals.

També ha assegurat que la cavalcada «no estarà en cap punt d'atracció de públic» i ha manifestat que la tasca més important per a evitar assistents serà «informar, insistir, enviar cartes a les famílies amb menors d'11 anys i que corri la veu».

Així, ha indicat que les carrosses, que enguany no visitaran els carrers habituals, entre les quals destaquen Jaume III i el Born, realitzaran un trajecte que passarà amb zones sense comerços, per a facilitar als establiments la seva obertura durant aquest esdeveniment.

En aquest sentit, el batle ha precisat que el pressupost destinat a aquest esdeveniment ha baixat en 2021 fins als 135.000 euros, enfront dels 200.000 euros que es van pressupostar per a la passada cavalcada dels Reis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.