algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Cort preveu una cavalcada dels Reis amb un «itinerari curt i una capacitat limitada»

L'Ajuntament de Palma preveu una cavalcada dels Reis amb un «itinerari curt i una capacitat limitada», però col·labora amb la televisió pública de les Balears, IB3, perquè la retransmissió en directe d'aquest esdeveniment perquè la retransimissió sigui «el més cridanera possible».

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha manifestat aquest dijous en una roda de premsa que Cort «intenta seguir» l'evolució de la pandèmia del coronavirus per a «reduir al màxim els possibles riscos de contagi».

Pel que fa al format de la cavalcada, ha explicat que l'administració pública els va fer arribar dues recomanacions, que contemplen la celebració d'aquest esdeveniment de manera estàtica o fer-la itinerant garantint un control dels assistents.

Així, el Consistori va decidir optar per la segona opció, per la qual cosa està col·laborant amb la Policia Local i una altra àrees de Seguretat Ciutadana per a assegurar «que l'itinerari passi per un lloc pel qual sigui senzill tallar un carrer» en el cas que hi hagués aglomeracions.

D'altra banda, el regidor ha recordat que, els dies previs a l'encesa de llums, l'Ajuntament «tenia por» que part dels ciutadans no estiguessin al corrent que aquesta activitat no se celebraria de la mateixa manera que altres anys. Així, ha celebrat que no hi hagués cap aglomeració durant l'encesa i ha opinat que això «és una mostra que la informació va arribar bé».

Cal recordar que el Consistori ja va anunciar el passat 30 de novembre que la cavalcada, que tindrà lloc el pròxim 5 de gener, se celebrarà sense públic, encara que s'organitzaran unes 80 activitats fins al 15 de gener arran d'aquesta celebració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Hauria estat millor, fer vàries cavalcades que recorreguéssin dos o tres districtes, perque molts d'infants poguéssin veurer les des de casa seva i al carrer s'observàssin les distàncies de seguretat.
Si només haguéssin duit una carrossa cada comitiva no passava res, la il.lusió és la mateixa. Hi ha pobles a on la desfilada és molt senzilla, però la il.lusió és la mateixa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente