algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cort adopta mesures davant l'avanç del toc de queda a les 22 hores

L'Ajuntament de Palma ha establert noves mesures davant les dades d'incidència de la Covid-19 i l'avançament del toc de queda a les 22.00 hores a l'illa de Mallorca des d'aquest dijous. Entre altres mesures, no es permetrà l'accés a l'interior de l'arbre de Nadal situat en el Parc de la Mar i s'avançarà l'horari de tancament de les instal·lacions de l'Institut Municipal de l'Esport (IME).

Segons ha informat el consistori, les patrulles de la Policia Local que es troben en els punts més cèntrics de la capital balear fent tasques de vigilància seran itinerants per a evitar que es produeixin aglomeracions.

Així mateix, s'ha establert un perímetre al voltant de l'arbre de Nadal situat en el Parc de la Mar i no es permetrà l'accés al seu interior. En la zona també es reforçarà la senyalització amb les normes sanitàries que s'han de seguir com el manteniment de la distància de seguretat, ús obligatori de màscara i rentada de mans amb gel hidroalcohòlic.

Cort ha explicat que les noves mesures tenen com a objectiu reduir la incidència de la Covid-19, alhora que acompanyen al nou decret del Govern. «Es vol evitar el risc de col·lapse dels hospitals i protegir la salut de les persones», han assenyalat des del consistori, alhora que han recordat que s'han de prioritzar els espais exteriors, on també s'han de seguir les recomanacions sanitàries.

L'Ajuntament mantindrà les activitats pròpies que es desenvolupen en espais segurs i seguint sempre les mesures sanitàries vigents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ya lo vale!, fa mes de 3 anys

I ja es fan tests als immigrants que arriben en pastera?
Perquè diuen que arriben sans, però n´hi deu haver que escapen a tot control.
I aquí, vinga corona. Estam ben coronats!
Reis, reietons i tota la resta.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente