cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Els treballadors de l’Ambulatori del Carme denuncien «censura» per part de la Gerència de Son Espases

Aquest dimarts, primer de desembre, la Gerència de Son Espases va demanar als treballadors de l’Ambulatori del Carme despenjar voluntàriament les pancartes de protesta que es trobaven a l’entrada del centre, segons han explicat els afectats. La resposta del personal va ser la següent: «En virtut de la nostra llibertat d’expressió només despenjarem les pancartes quan es paralizi el trasllat al 'zulo' de l’Hospital General».

Aquest dimecres a les 11 h les pancartes han estat despenjades pel personal de seguretat i destruïdes per ordre de la Gerència de Son Espases, segons han explicat els treballadors. Aquestes es trobaven penjades des de feia quinze dies. «Creiem que la repercussió mediàtica de l’entrega de les més de 1.700 signatures al Director General del Servei de Salut ha estat el vertader detonant de la retirada», han remarcat.

Per altra banda, els treballadors han explicat que lamenten les declaracions de la consellera de Salut, Patricia Gómez, justificant el trasllat. «Segons ella, els pacients es podran fer radiografies, obviant intencionadament que les noves instal·lacions de radiologia a l’Hospital General són necessàries per a no traslladar els pacients ingressats a Son Espases. No per als nostres usuaris d’oftalmologia, dermatologia, urologia… on no precisen els facultatius d’aquest element diagnòstic», han explicat.

També lamenten la resposta del gerent de Son Espases a la seva queixa que a la nova zona ambulatòria només hi hagi un únic bany per a 71 de personal. «Pomar assegura que podrem utilizar el de la resta de l’Hospital General demostrant així la seva manca de sensibilitat i menyspreu més absolut al seu personal», han destacat. Per acabar, els treballadors volen transmetre a l’opinió pública que «la nostra lluita continuarà al ‘zulo’ de l’Hospital General on ens volen traslladar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robert, fa mes de 3 anys

És curiós que a l'empresa privada no passen aquestes coses. Em referesc al fet que els treballadors/treballadores no protesten per les decisions que prenen els seus/seves directius/directives.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente