algo de nubes
  • Màx: 16.12°
  • Mín: 7.61°
16°

L'Ajuntament de Palma no permetrà l'accés a les platges la Nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous un decret per prohibir l'accés a les platges de Palma durant la Nit de Sant Joan. La prohibició estarà vigent des de les 19 h de dia 23 de juny i fins a les 10 h del 24 de juny.

Una vegada rebuts els informes de la Policia Local i de l’Àrea de Medi Ambient el consistori ha pres aquesta decisió la qual cerca evitar les aglomeracions que es produeixen habitualment a aquests espais el dia de la Revetla de Sant Joan tenint en compte l’actual situació de risc sanitari.

El passat 27 de maig de 2020 ja es va aprovar un decret per a regular l'aforament de platges en fase 2 de la desescalada i on s'establia una taula de càlcul amb el màxim aforament de cada espai en funció de la superfície, d'acord amb la normativa del Ministeri de Sanitat. Davant la dificultat de fer complir els aforaments a una data com aquesta i per tant fer complir les mesures sanitàries de distanciament social i l'ús obligatori de mascaretes, el consistori ha decidit prohibir aquest tipus de celebracions.

Per al regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo: «Entenem que és una festa important però encara ho és més garantir el compliment de les mesures de distanciament social recomanades i això implica que qualsevol aglomeració podria provocar nous contagis. Creiem que el sentit comú no pot ser substituït. Durant aquests mesos hem actuat amb consciència com a societat i ara no podem abaixar la guàrdia».

La mesura afectarà totes les platges i espais costaners del municipi de Palma, això són: les platges de Cala Major, Can Pere Antoni, el Molinar, Ciutat Jardí, Cala Estança, El Peñón (davant Torre d'en Pau), tota la Platja de Palma (des del balneari 15 i fins al balneari número 1), el Racó de Can Ripoll (antic balneari 0), les diferents zones del carrer Vicari Joaquim Fuster, l'espai de devora el Club Nàutic de Cala Nova, la cala del Dic de l'Oest, l'espai de litoral situat davant de l'Hospital Sant Joan de Déu, Es Carnatge i el Clot d'en Bernadet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.