cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

L’EMT millora des d'aquest dimarts les freqüències de bus i s'incrementen reforços en hora punta

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) millora des d'aquest dimarts les freqüències dels busos i incrementarà els reforços en hora punta durant els dies laborables per atendre millor la demanda d’aquest servei públic.

Així, des de d'aquest dimarts i en previsió d’un increment de la demanda de bus atès que alguns treballadors de serveis no essencials hauran d’arribar als seus llocs de feina, es recuperen freqüències que s'havien reduït entre finals de març i principis d’abril i es reforça especialment el servei entre les 6.45 h i les 9.30 h durant els dies laborables.

Així, a les línies L3, L4, L5, L7 i L8 es reforça el servei respecte a la setmana anterior i també es duplica l’oferta de les línies L10, L12, L16, L46 i L47.

Per altra banda, es recupera el servei suprimit aquests darrer dies d’algunes línies com la L11, L20, la L28 o la L23 que s’havia prestat mitjançant el servei de Bus/Taxi a la demanda.

En aquest sentit, cal recordar que des de principis de març i fins dia 6 d’abril les dades de passatge de l’EMT enregistraren una disminució progressiva d’un 96,56% de passatgers.

Amb aquesta recuperació del servei l’EMT vol a més garantir el compliment de les mesures de seguretat que estableixen una ocupació màxima d’un 33% de l’aforament a cada vehicle per complir amb les recomanacions d’establir una distància de seguretat entre persones.

Regles d’ús i actualització constant horaris i punts de recàrrega targeta

L’EMT recorda que amb motiu de la crisi ocasionada per la covid-19 només s’admet el pagament amb targeta ciutadana o targetes prevenda i l’entrada al bus es realitza per la segona porta. El llistat actualitzat de punts on recarregar targetes es pot consultar al següent enllaç: http://www.emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega.

Cal recordar que tots els busos de l’EMT es netegen diàriament amb productes desinfectants des de principis del març, intensificant especialment la neteja de punts com validadores, botoneres, barres i altres elements interiors. Així mateix, els busos circulen amb les finestres obertes per intensificar la renovació de l’aire interior.

Tota la informació dels horaris actualitzada es pot trobar al següent enllaç: http://www.emtpalma.cat/ca/avis/-/aviso/adaptacio-del-servei-a-la-situacio-provocada-pel-covid-19/3850

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.