muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

Llistat de punts de recàrrega de la targeta ciutadana per pagar el bus de Palma

170115

Els principals punts on podeu recarregar la vostra targeta ciutadana per a pagar el bus, són: parada de la plaça del Mercat (plaça del Mercat, 11); parada Grans Magatzems (avinguda Alexandre Rosselló, 10); parada 981 avinguda Alemanya (avinguda Alemanya,3); parada Gabriel Alomar (avinguda Gabriel Alomar, 1); parada Portopí (avinguda Joan Miró, 190); parada Son Espases (crtra. de Valldemossa, 79); i parada Aeroport (edifici Arribades Aeroport).

L'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Palma ha actualitzat el llistat de gairebé 100 punts on es poden realitzar recàrregues de la targeta ciutadana, després d'haver comprovat que en els darrers cinc dies en aquests s'estan efectuant recàrregues per un import mínim de cinc euros.

Segons ha recordat l'Ajuntament de Palma des del passat dia 16 de març únicament es poden validar els viatges en bus amb la targeta ciutadana o bé amb targeta prevenda.

Per aquest motiu, l'EMT s'ha compromès a publicar de manera periòdica mentre durin les mesures pel coronavirus (covid-19), el llistat actualitzat amb prop de 100 punts de recàrrega i les seves adreces on acudir i que romanen oberts.

En aquest sentit, l'EMT ha insistit que és «imprescindible validar els viatges quan es puja al bus per a poder disposar de dades actualitzades que permetin anar ajustant el servei a la demanda».

Amb tot, ha recordat que les recàrregues de targetes es poden efectuar tant en establiments com en les set màquines per a recàrregues de l'EMT situades al costat de les diferents parades de bus i que estan operatives les 24 hores.

El llistat complet de punts de recàrrega de la targeta ciutadana es pot consultar també en la web de l'EMT.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marian Latorre, fa mes de 3 anys

Molt be, però amb aquesta revolucio tecnoológica i positiva que hi ha EMT segueix tenint pendent: 1. Que la targeta es pugui carregar on line , 2 : que funcioni el carregar amb targeta el 100% de les vegades q ho intentes, 9 de cada 10 vegades falla

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente