algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Antonio Salvá, diputat de VOX per les Balears, també té coronavirus

Antonio Salvá, diputat de VOX per les Balears, també té coronavirus. | GrupSerra/Arxiu

Antonio Salvá, diputat de VOX per les Balears al Congrés, també ha donat positiu en coronavirus. El diputat roman a Madrid, on va començar a sentir els símptomes i es va fer la prova.

Salvá no és l'únic membre destacat de VOX contagiat pel Covid-19, ja que també es troben en la mateixa situació Javier Ortega Smith, secretari general del partit, i Santiago Abascal, líder del partit d'extrema dreta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel B., fa mes de 4 anys

A Mandris confien que des de l´àtic del Rouco, aquest els llenci un sortilegi de protecció, però només dirigit als adeptes feixistes i castellanoparlants. Ara Abascal i Ortega deuen estar preparant l´escenografia. Estic esperant el dia i l´hora en que ho anunciin i fer-me un tip de riure.

Valoració:2menosmas
Per justícia poètica, fa mes de 4 anys

idò, no volies anar a Madrid a estemenejar una bandereta?, idò ja te'n donaran. Ara pots fer com n'Ortea Smith i en plena malaltia treure els teus familiars vulnerables, per demostrar que ets muy español y mutxo español i que tens anticuerpos españoles com ell

Valoració:11menosmas
Per Deixem ho fer, fa mes de 4 anys

Esta malament, però la extrema dreta no pot retreure res a ningû, perque ells tambè ho fan. I de molt pitjors, com quan cel.lebraven que uns catalans havien mort en un accident d'aviació, entre moltes altres troperies.
Val més deixar ho fer.

Valoració:14menosmas
Per no és així, fa mes de 4 anys

Vaja manera més bestial i canalla d'estar contents. Quan es tracta de controlar la malaltia, surt un pallasso dient que s'alegra que una persona es contamini.

Valoració:-2menosmas
Per És així, fa mes de 4 anys

Estic content que també els que se senten més madrilenys que mallorquins també l´agafin!
Justicia i compartir.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente