algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Cort penja la bandera en suport al poble sahrauí

La Regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Rosselló, i diferents membres de la corporació municipal han penjat aquest dijous a la balconada de Cort la bandera del Sàhara per a commemorar el quaranta-quatre aniversari de la proclamació de la República àrab-sahrauí democràtica.

Des de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes recorden que «es tracta d'una commemoració però a la vegada és una denúncia que feim per a demanar a l'Estat espanyol que assumeixi la seva responsabilitat, ja que encara és potència administradora»

La regidora Sonia Vivas, per la seva banda, ha volgut fer palesa la plena sensibilitat de l'àrea amb el patiment del poble sahrauí i tots aquells que els hi ajuden des d'altres indrets per a contribuir al fet que la causa no caigui a l'oblit. «Les institucions tenim una responsabilitat històrica amb el poble sahrauí, és per això que volem anar obrint noves línies de treball i col·laboració».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per i tant (S'original), fa mes de 4 anys

Ja la tenim penjada.

Valoració:-1menosmas
Per yo, fa mes de 4 anys

aquest govern sempre amb xorrades

Valoració:1menosmas
Per Nofret, fa mes de 4 anys

Molt ben fet per part del Ajuntament de Palma, la ciutadania mai hauríem d’oblidar la venuda del poble sahrauí i les seves terres. Cedir la sobirania del territori a Marroc i facilitar la substitució de la població, son una de les vergonyes de la monarquia i dels governs d’espanya, que els converteix a tots en miserables.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente