algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Un total de 296 persones es presenten per accedir a les 101 places de Policia Local de Palma

Del total de 296 aspirants que es presenten, 53 són dones i 243 són homes. | Ajuntament de Palma

Aquest dissabte s'ha celebrat a l'edifici Jovellanos de la Universitat de les Illes Balears les proves teòriques que formen part del procés d'oposició per accedir a les 101 places de Policia Local que ha convocat l'àrea de Seguretat Ciutadana. Un total de 296 persones estan convocades aquestes proves que consisteixen en un examen tipus test sobre aspectes legislatius tant d'àmbit nacional com autonòmic sobre la seguretat ciutadana i la Constitució.

La Tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, juntament amb el cap de Policia, Jose Luis Carque, i la directora general de Funció Pública, Antonia Campos, han visitat a primera hora les aules on s'estan realitzant els exàmens i han desitjat sort a les persones aspirants. «Estam realitzant totes les proves amb un calendari molt ajustat per fer realitat l'arribada dels 101 nous policies com més aviat millor», ha dit la regidora.

Del total de 296 aspirants que es presenten, 53 són dones (el que representa un 21%) i 243 són homes. Cal recordar que aquesta convocatòria de places ha reservat per primera vegada un 40% de les places per a dones, donant així compliment al Pla d'Igualtat aprovat per l'Ajuntament de Palma. El passat mes de gener, dins d'aquest procés d'oposició, ja es varen dur a terme les proves físiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.