cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Cort penja a la façana un llaç lila per l'erradicació de les violències masclistes

El batle Palma, José Hila, ha penjat aquest divendres al balcó de Cort el llaç lila que simbolitza la lluita per l'eradicació de la violència contra les dones, amb motiu de l'efemèride del 25 de novembre.

També s'ha penjat una pancarta amb el lema 'Compromís contra les violències masclistes', segons ha informat l'Ajuntament. A més, des d'aquest divendres i fins dimarts que ve la façana de Cort estarà il·luminada de color morat per a retre homenatge a les dones víctimes de violència de gènere.

En l'acte ha participat també la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, entre altres membres de la corporació municipal. «El compromís del consistori és ferm en la lluita contra les violències masclistes, volem posar l'accent sobre el qual ens estan fent a les dones», ha declarat Vivas.

La regidora ha animat a la ciutadania a sumar-se a la manifestació del pròxim dilluns a Palma. «És important que tant homes com dones surtin i mostrin el seu rebuig a la violència que sofreixen les dones pel fet de ser dones», ha avisat Vivas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

Veurem quant de temps estan els de VOX, abans de fer el numerot rebujant aquest llaç.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente