cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Concerts, taller de disfresses i un túnel del terror per celebrar la 'Nit de la Ratapinyada'

La regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Palma ha organitzat per a aquest dijous la 'Nit de la Ratapinyada', una festa que inclourà concerts, un túnel del terror, un 'survival zombi' i tallers de disfresses, entre altres propostes, i que tendrà com a escenari el barri de Puig de Sant Pere.

La festa aconsegueix la seva vuitena edició i se celebra en la vespra de la festa de Tots els Sants. S'ha organitzat a través del servei de Dinamització de l'Oci de Joves en els Barris de Palma (Dinamo). Des de les 19.00 fins a les 22.00 hores hi ha programades diferents activitats, totes elles gratuïtes i dirigides a joves de 14 i 30 anys. L'activitat del 'survival zombi' (un joc en viu de supervivència) requereix inscripció prèvia.

La programació inclou actuacions de ball; concerts dels grups Suyai, Diversity, Sabelly Free, Winged Devils, Mistery, Why not, Eclipsi, Gold X , Baepsae i K-Up; un 'flashmob'; tallers de disfresses, de maquillatge i photocall.

Segons ha informat Cort, el programa és fruit de diferents comissions de treball amb un centenar de joves col·laboradors. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració d'Energy Control, Creu Roja, Balears Diversa i Esplai Mijac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.