algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Actúa denuncia que Emaya no retira el sofre dels carrers de Palma malgrat la seva toxicitat

Actúa es fa novament ressò de les denúncies dels veïns de Palma i aquest pic comparteix la denúncia de la no retirada per part d'Emaya del sofre en carrers de la ciutat malgrat les nombroses denúncies i avisos dels ciutadans, «amb el perill que suposa el sofre altament tòxic per a persones i animals».

L'Ajuntament de Palma continua sense escoltar les denúncies i avisos dels ciutadans de Palma, segons denuncia Actúa, «ja no solament pel que fa referència al benestar animal, ara també a l'abocament de sofre en carrers de la ciutat, cosa que està prohibida, per la seva alta toxicitat tant per a persones, com per als animals».

Guillermo Amengual, portaveu d'Actúa a Palma, denuncia: «Porten diverses setmanes denunciant els abocaments de sofre tant a Emaya com l'Ajuntament de Palma i continuen sense retirar-lo, posant en perill els ciutadans i els animals. No entenem tanta passivitat en un tema tan preocupant i més estant en alerta per tempestes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 4 anys

ACTUA, sols mira a un costat i veu la qüestió a mitges, aposta no encerta ni en la critica, ni en la solució. Les persones indignades per la gran proliferació de cans a ciutat, que pateixen a diari multitut de les seves pixades en els seus portals, també mereixen èsser tingudes en consideració.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente