algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

L'Ajuntament de Palma als nouvinguts: «El coneixement de la llengua catalana vos obrirà moltes portes en el futur»

El regidor d'Educació, Política Lingüística, i Districte Nord, Llorenç Carrió, ha presentat aquest divendres un fullet editat en sis idiomes (català, castellà, anglès, alemany, xinès i àrab) per difondre l'oferta de 30 cursos de català que s'impartiran a Palma d'octubre a febrer.

Segons ha informat Cort en un comunicat, durant tot l'any l'oferta de cursos de català en Palma aglutina uns 120 cursos i l'any passat van participar en ells 2.710 persones.

Carrió ha declarat que amb aquesta iniciativa pretenen difondre aquests cursos i ha argumentat que el coneixement de la llengua catalana els obrirà «moltes portes en el futur i els permetrà conèixer un dels elements més vertebradors i cohesionadors» de la cultura de Palma.

En l'acte han participat representants de l'Associació ACHNIB, Associació de persones de Filipines i Associació Cultural equatoriana i iberoamericana. La inscripció a aquests cursos s'obre el proper 2 de setembre i el cost aproximat per accedir-hi és de 30 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per portas, no; portassas, fa mes de 4 anys

Y de forma preferente las puertas de las subvenciones, del gratis total, de la sanidad pública etc. etc. Y si alguno pertenece a un grupo LGTBI, o como se llame, ya ni te cuento. Sobre cada mes.

Valoració:-2menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Mas bien se las tancaran....

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

El valor de la democràcia eppaÑola : Que tinguem que demanar per favor que quan vénen a esquilar-nos a casa nostra, al menys ens entenguin. I el pitjor de tot és que els hi surti be. Hem sigut massa confiats amb els invassors.

Valoració:0menosmas
Per Mussol 8, fa mes de 4 anys

Ja ja ja ja....

Valoració:1menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

Almanco no pareixeran ñordos ni panxitos anti-Català i maltractadors de malloequins, i els empresaris normals els contractaran a ells.

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Que a un territori hi haja una llengua que coneixer-la és més obligatori que no ho és cponèixar sa llengua pròpia d'allà, és colonialisme pur i dur, i cap d'aquests polítics ho diu ni ho predica.

Valoració:4menosmas
Per natural, fa mes de 4 anys

És molt normal i enriquidor que la llengua d´un país obri portes a qui s´integri en sa societat i parli com els naturals. És el més natural en tots els països del món.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente