algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Manifestació per un Sàhara lliure que commemora quatre dècades de les Vacances en Pau

162907

Com cada any l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza en el marc del pograma Vacances en Pau, una manifestació lúdico-reivindicativa per tal de concloure les vacances d'aquests infants a Mallorca amb una activitat per a «sensibilitzar la població sobre el conflicte i situació que viuen ells i tot el poble sahrauí, a la vegada que exigir que es posi fi a aquest conflicte a través del referèndum d'autodeterminació que els correspon i puguin retornar a la seva terra».

A més, enguany es commemora el 40è aniversari de la primera iniciativa de Vacances en Pau de l'Estat espanyol duta a terme per la RASD juntament amb el PCE on 100 infants varen passar les primeres vacances a Madrid i 32 anys que l'AAPSIB du endavant aquest programa a les nostres Illes. Cal recordar que aquests infants venen a passar les vacances aquí com ambaixadors del seu poble i per tal de poder allunyar-se per uns mesos de les altes temperatures dels campaments de refugiats on es veuen obligats a viure perquè la terra on varen néixer els seus pares i padrins els ha estat robada.

«Volem commemorar també, els 44 anys de lluita i resistència del poble sahrauí, un poble que viu dividit i que, a pesar de tot, no defalleix i segueix lluitant per recuperar la seva terra. Per tot això, vos convidam a participar a la manifestació del dia 30 d'agost per reclamar la llibertat d'un poble que fa massa temps que espera una solució justa!», han remarcat des de l'AAPSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.