muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Ataquen la casa del regidor de MÉS per Sencelles i Biniali

162189

Un grup d'individus ha cremat aquest dilluns la senyera que tenia el regidor de MÉS per Sencelles i Biniali Joan Miquel Chacón a la façana de ca seva i, així mateix, han orinat a la porta.

Segons han explicat des del partit en el seu compte de Facebook, els fets han ocorregut a les 2.00 hores de la matinada, quan el grup d'individus s'ha presentat a la casa i ha arrabassat la bandera.

El partit ecosobiranista ha transmès «tota la seva solidaritat» i han condemnat aquests fets «intolerables i incívics, que trenquen la convivència del poble».

«Esperam que des de l'ajuntament hi hagi una forta resposta a aquests fets. Des del nostre grup municipal presentarem en el proper ple una moció de condemna d'aquest atac. Contra el feixisme, ni un pas enrere», han expressat en el seu compte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa mes de 4 anys

Ni a casa pots posar el que et surti dels pebrots.

Valoració:1menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

La diferència entre aquest atac i els d'arran, és que arran reivindica els seus actes, qui ha fet això amb la SENYERA, s'amaga....

Valoració:2menosmas
Per dic, fa mes de 4 anys

@Vaya tela

No és "la Senyera" per antonomàsia; però, l'estelada també és una senyera; és una senyera catalana estelada, o sigui, és una bandera catalana estelada; ja que, en la nostra llengua, bandera i senyera són sinònims.

De res.


DIEC2:

senyera

2 f. [LC] [HIG] Bandera 1 . Les quatre barres de la senyera catalana.

bandera

1 1 f. [LC] Tros de tela ordinàriament de forma rectangular fixada per un dels costats a un pal, que serveix per a identificar algú o alguna cosa, especialment la que porta els colors o els emblemes d’una nació, d’una ciutat, d’un partit, d’una associació, etc. La bandera de Catalunya. La bandera de la ciutat. La bandera del regiment. Bandera olímpica. Hissar, arriar, una bandera.

Valoració:5menosmas
Per mateu, fa mes de 4 anys

No m'esperava d'això de Sencelles, ja que només ataquen a les estelades són a Marratxí, Calvià, Andratx, Palma, Llucmajor i Bunyola.

Valoració:3menosmas
Per Vaya tela, fa mes de 4 anys

Eso no es una senyera; es una estelada.
De nada.

@endavant:

Claro.
Los muchachitos de Arran estaban engrasando y cambiando el aceite a los coches de alquiler. De matinada.

Valoració:-5menosmas
Per endavant, fa mes de 4 anys

La violència sempre ve del mateix costat. Intolerants i covards actuen de matinada. Molts d'anims

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente