cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Cort ajorna tres desnonaments de Son Banya perquè hi ha dues dones embarassades

L'Ajuntament de Palma ha decidit ajornar tres desnonaments que estaven prevists per a aquest dimecres en el poblat de Son Banya després de saber que en dos dels tres habitatges per esbucar hi ha dues dones embarassades que no havien comunicat la seva situació als Serveis Socials de Cort.

Segons ha informat Cort, des de l'Àrea de Benestar i Drets Socials s'ha emplaçat a aquestes tres famílies a formalitzar una demanda d'habitatge o bé a iniciar la cerca d'un habitatge alternatiu.

«Enfront de la situació que ens hem trobat, per responsabilitat hem de decidir ajornar aquests tres desnonaments per a trobar una solució social adequada», ha assenyalat la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs.

Així mateix, ha recordat que fins ara s'ha reallotjat a 25 famílies que disposaven d'habitatge propi, cinc han estat reallotjats per l'Ajuntament, sis estan pendents d'habitatge per adjudicar, dos han rebutjat l'habitatge i tres han acordat adherir-se al pla.

El febrer de 2019 està previst que continuï el procés i, durant diferents setmanes de febrer i març, els jutjats ja han signat les 17 ordres restants per a acabar amb els 45 enderrocaments previstos durant aquesta primera fase.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.