cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

'Palma XXI' ja té enllestit l'estudi sobre la gentrificació al barri de Santa Catalina

L'estudi també analitza les repercussions dels desnonaments. | dBalears/Arxiu

Dimecres, dia 24 d'octubre a les 12 hores, Palma XXI presentarà a la seva seu de Palma (Rambla, 13 1r pis) els resultats de l'Estudi sobre la Gentrificació al barri palmesà de Santa Catalina.

Presentaran l'informe Jaume Garau, president de Palma XXI i coordinador de l'estudi, Carlota Cabeza, integrant de l'equip redactor de l'informe i de treball de camp, i Jaume Gual, autor de la galeria de comerços de Santa Catalina que s'inclou al document.

Tal com han explicat des de l'entitat, l'estudi de Palma XXI, que ha comptat amb el suport de la Fundació Iniciatives del Mediterrani mitjançant una beca d'investigació i s'emmarca dins el projecte Observatori de la Gentrificació a Palma, està estructurat en 5 blocs:

1. Població. Dinàmica de la població en el període 2004-2016.
2. Habitatge. Dinàmica del mercat de compra i de lloguer a Sta. Catalina.
3. Comerç. Com s'ha transformat el comerç. El document inclou una galeria fotogràfica inèdita de comparativa de comerços al barri, a càrrec de Jaume Gual.
4. Cultura. Com s'ha transformat la vida social i quotidiana els darrers anys.
5. Gentrificació. Anàlisi de desnonaments...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llàstima que ho hagin afegit Sa LLotja com a barri, fa mes de 5 anys

Llàstima que ho hagin afegit Sa LLotja com a barri paradigmàtic d'aberració gentrificadora. Fa oi la invasió d'hotels i restaurants i el ninguneix de l'ajuntament de Palma i la policia local a les queixes del cada dia menys veïns que encara resistim en aquest barri. Quina llàstima i quin fàstic!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente