cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Els veïnats de Pere Garau reclamen equipaments i zones verdes pel barri

L’Assemblea de Pere Garau, formada per associacions i persones del barri, reclamen equipaments, com a biblioteques o zones verdes, perquè la seva barriada, que és la zona «més poblada» de Palma en proporció a la seva superfície, manca d'aquest tipus d'infraestructures públiques.

Per això, han presentat una moció per al ple de l'Ajuntament de Palma d'octubre en la qual demanen que s'adquireixi «de manera urgent solars i edificacions», aptes per dotar Pere Garau d'una sèrie d'equipaments que permetin l'articulació social de la barriada.

Segons argumenten, la «densitat de població és tan gran, que l’escassetat absoluta» d'equipaments municipals i públics s'ha convertit «en un problema gravíssim» que requereix l'actuació immediata.

Així, assenyalen que «tenint una població en nombre similar a la d'Inca, Pere Garau manca d'equipaments culturals públics, biblioteca, sales polivalents, centres de barri, sales de joventut, zones verdes, o serveis per a persones majors i depenents».

Dins de la seva iniciativa, detallen que els solars o edificis per als equipaments estaran en llocs cèntrics de la barriada. A més, vulguin que l'Ajuntament es comprometi a trobar fons econòmics propis i per convenis per a l'adquisició, edificació i dotació per a manteniment i funcionament dels equipaments.

Així mateix, per dur a terme aquest procés, indiquen que s'ha de comptar amb l'opinió i la participació de les entitats que treballen pel benestar del barri.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

Quant més se inverteix, més problemas se presentan.

No té solució, els urbanistas poden posar molt de
exemples, que encara que se inverteixi tot, mai basta.
Es un barri que presenta i presentarà els mateixos
problemas que se han presentat a barris de gran ciutats. El exemple més típic ès el de un barri de Chicago.
Pere Garau se convertirà amb un Son Banya.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente