algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Nova protesta d'Arran contra el turisme massiu a Palma

Arran ha tornat a protestar contra el turisme massiu. Aquest dijous ho ha fet mitjançant una gran pancarta penjada a la murada, enfront de la Seu. A la pancarta es pot llegir: «Prou turisme massiu. Empresaris turístics: culpables!»

L'acció forma part de la campanya #capitalismofòbia en què expressen: «Les lluites de les veïnes de cada poble i barri són la mostra més clara que el model turístic no beneficia la majoria de la població. La gent s’ha organitzat per rebutjar un model que ens perjudica, que està dissenyat únicament i exclusiva en base als interessos econòmics de la classe que ens explota, d’una minoria a qui no li importa si hem de marxar de casa nostra, si treballem infinites hores per sous de misèria, o si l’impacte ambiental posa en risc qualsevol possibilitat de futur».

Al començament de juliol, l’organització va penjar una altra pancarta en un autobús turístic a la zona del Castell de Bellver com a primera acció de protesta contra la massificació turística. L’organització va fer accions similars a Barcelona i a València.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Matar dos ocells d´un tret!, fa mes de 5 anys

És que si s´acabàs el turisme, els primers a fotre al camp seria els forasters vinguts a guanyar-se les garroves i que volen imposar la seva manera de fer en contra dels drets dels illencs.
Tot això hi guanyaríem.
Carambola!

Valoració:-1menosmas
Per miquel, fa mes de 5 anys

Si. Si
I quan s'envagin es turistes. Ens posarem tots a Fer sabates

Valoració:2menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

Por cierto que creo que estos chavales están errando el objetivo, deberían ir a poner cartelitos y molestar a Magalluf o El Arenal, ese si que es turismo que sobra, pero es algo más arriesgado que molestar al turista que visita la Catedral de Palma, verdad?

Valoració:2menosmas
Per nacre, fa mes de 5 anys

Som molts els que solicitam gent valenta que denuncii allò que molts mallorquins pensam i sentim. Perquè qui ha conegut Mallorca fa 10 anys, li resulta indignant no poder moure's per l'illa sense haver de menjar-se infinits emobossos de cotxes, haver de renunciar anar la platja perque li dol veure l'estat de massificació que pateixen,... On és l'illa de la calma? I qui vulgui viure en la miserable massificació, que s'en vagi a viure a Tokyo o Ciudad de México. Els mallorquins seguirem lluitant perque no ens desfacin l'illa. Ben fet ARRAN!

Valoració:6menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

A ver cuándo se piran éstos a su amada Cataluña a "salvarles", aquí no hemos solicitado que nos rescaten de nada.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente