algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.13°
13°

L’Institut municipal de l’Esport inicia un nou programa gratuït d’esports nàutics

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el director esportiu del Real Club Nàutic de Palma, Manu Fraga, han presentat aquest divendres a Cort el nou programa gratuït d’esports nàutics ‘IME a la Mar’. Aquesta iniciativa recull activitats d’iniciació al piragüisme i a la vela a les tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.

Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració del RCNP, l'IME pretén apropar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn amb els objectius d'ampliar l'oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d'oportunitats i promocionar la pràctica esportiva. En aquest sentit, Moll ha destacat que «amb aquest nou projecte volem potenciar i promoure les activitats esportives en família mitjançant el caire lúdic que ens ofereix la mar i facilitar l’accés a l’activitat física impulsant el component inclusiu de les activitats aquàtiques».

Per la seva banda Fraga ha subratllat que «l’Ajuntament i el Club Nàutic de Palma col·laboren estretament amb activitats inclusives» i ha explicat que amb aquest «nou programa es potenciarà la vela i el piragüisme». Les tres jornades del programa es duran a terme els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15:30h a 19:00h al Real Club Nàutic de Palma, amb un límit de 52 places per jornada, 26 parelles compostes per un adult i un menor (de 6 a 17 anys).

Les inscripcions es podran fer a través de correu electrònic imealamar@ime.palma.es del 17 al 24 de maig, adjuntant el formulari de sol·licitud que es pot trobar a la web de l’IME. Les persones interessades hauran d'indicar les seves dades i s'adjudicaran les places per sorteig a l’Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.