nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cort obre al públic el camí de Can Mallol

La Tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior i regidora de Districte Nord, Aurora Jhardi, juntament amb la consellera de Medi Ambient del Consell, Sandra Espeja, i diferents membres de l’Associació de veïns d’Establiments, han assistit aquest dimarts a l’obertura de la barrera que fins ara bloquejava l’accés per al públic al camí de Can Mallol.

Jhardi ha explicat que l’Ajuntament de Palma ha fet una execució subsidiària de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que dictaminà que aquest camí és públic després d’uns anys de controvèrsia judicial. Jhardi ha detallat que s'ha arribat a un acord amb l’empresa demandada per bloquejar les portes d’aquesta barrera perquè quedin obertes 24 hores al dia.

La consellera de Medi Ambient del Consell, Sandra Espeja, ha recordat que aquest camí formarà part de la Ruta de Pedra en Sec, una vegada estigui aprovada la modificació del Pla Especial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sant Celoni, fa mes de 6 anys

Mallol: Així s'anomenaven els avantpassats dels mallorquíns que ara es diuen Mayol.
L'analfabetisme funcional dels funcionaris forasters, desembarcats a les Illes a partir del Decret de Nova Planta, van destrossar molts llinatges d'aquí. I la ignorància d'aquella gent que sabia escriure, però que no devia saber llegir, de passada va servir per esqueixar les nostres arrels.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente