algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

La promotora del centre comercial de Ses Fontanelles manté la seva «ferma determinació» de realitzar el projecte

Imatge del Tribunal Suprem espanyol. | E.P.

L'empresa promotora d'un gran centre comercial a Ses Fontanelles, Unibail-Rodamco, ha assegurat que manté la seva «ferma determinació de dur a terme el projecte i de seguir treballant activament» a Mallorca.

Segons ha indicat aquest dissabte en un comunicat, la promotora està «convençuda» de la seguretat jurídica del projecte i, per tant, ha avançat que seguirà defensant els seus drets «en totes les instàncies».

En aquest sentit, ha informat que el recurs presentat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha estat admès recentment a tràmit pel Tribunal Suprem, «admetent que la demanda presentada per Unibail-Rodamco i l'Advocacia de l'Estat tenia tant interès de cassació com a legislatiu».

Rebuig de la llicència

Sigui com vulgui, aquest dissabte el Govern ha anunciat que el Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de la promotora contra la denegació de la llicència autonòmica de gran centre comercial.

Des de l'executiu balear han celebrat aquesta sentència, «que acaba amb la via judicial en contra de la seva resolució i que li dóna la raó en la denegació de la sol·licitud, atès que els terrenys on es pretenia implantar el gran centre comercial no tenien el caràcter ni la condició de sòl urbà consolidat, i no disposaven encara com a mínim dels serveis urbanístics bàsics que exigeix la Llei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per P, fa mes de 6 anys

I si el poble de Mallorca,i si el govern de la gent esteim ben determinats que no es faci?????

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente