muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

El Consell reprèn les obres del segon cinturó

El Consell ha informat aquest dimarts del reinici de les obres del segon cinturó, després que la setmana passada se signés l'acta de reinici amb l'empresa contractista. Segons ha informat la institució, el termini de les obres correspon a la pròrroga de 15 mesos i conclourà el 15 de març del 2019. En concret, es tracta del tram comprès entre la rotonda de la carretera de Manacor (Ma-15) i la rotonda de la carretera vella de Sineu (Ma-3011).

Aquest termini és la pròrroga que el Consell ha concedit després que el Consell Consultiu informés la institució insular que les obres d'aquest tram les havia de continuar l'empresa adjudicatària. Durant aproximadament un mes, s'han produït diverses reunions entre el personal tècnic d'Infraestructures i Mobilitat i les persones responsables de la UTE per arribar a un acord. Segons ha assegurat el Consell, el seu objectiu principal ha estat que les obres de la carretera acabin al més aviat possible.

En les primeres setmanes es treballarà en els serveis afectats que passen per la zona de la carretera. Aquests serveis són els d'aigua potable, d'energia i de gas, entre altres, que s'han de retirar de l'espai pel qual ha de transcórrer la via nova i que s'han de situar en una altra ubicació. A partir del gener, començaran les obres sobre el terreny i la previsió és que una de les primeres actuacions es faci en la intersecció amb la carretera de Manacor (Ma.-15).

Segons com avancin les obres, s'anirà informant puntualment de tots els desviaments que s'hagin de fer per l'obra. En tots els casos, s'aportaran alternatives perquè les molèsties que es puguin ocasionar siguin mínimes. La UTE que va guanyar el contracte està formada per les empreses Obres i Pavimentacions MAN SA, Torrescamara i Cia d'Obres SA; Estel, Enginyeria, i Construccions i Pavimentacions Siquier SA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.