muy nuboso
  • Màx: 11.48°
  • Mín: 7.77°
10°

Reoberta la piscina interior de Son Hugo

La piscina interior de Son Hugo ha reobert aquest dijous. Ho ha fet amb el seu horari habitual després d'haver passat l'informe tècnic pericial que explica que «està llesta per ser utilitzada sense perill per als usuaris». La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha assegurat que «en deu dies l’IME ha aconseguit reparar la fissura que es va detectar, amb la màxima celeritat i garantint totes les condicions de seguretat».

Cort ha recordat que amb les inspeccions setmanals que realitza el Servei de Manteniment del Institut Municipal d'Esports (IME) es va detectar una fissura en el perfil de la piscina interior i un bombament en alguns dels panells d'acer que formen la piscina. A més, el fet de no haver de buidar finalment la piscina ha permès una substitució molt més ràpida dels travessers afectats i que el tancament de Son Hugo no hagi estat més llarg. La reparació s'ha completat amb un tractament anticorrosiu per evitar l'oxidació.

L'Ajuntament de Palma informa que l’IME ha comptat també amb la presència de dos tècnics procedents d'Itàlia de l'empresa fabricant, que han executat tasques consensuades amb l'arquitecte i han assessorat el personal sobre el manteniment que requereix aquest tipus de piscines.

D'altra banda, el gerent de l’IME, José Maria González, ha volgut agrair expressament el paper de l'arquitecte de la piscina, Quim Pujol, ja que, segons ha declarat, sense ell no hagués estat possible que en 48 hores els tècnics del fabricant procedents d'Itàlia poguessin ser a Palma al servei de l’IME.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.