nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
15°

6 propostes per gaudir del cap de setmana a Mallorca

Un cap de setmana més, proposam alguns dels esdeveniments més interessants de l’illa.

Polseguera i Saïm | PALMA

El divendres 25 d’agost a Can Alcover a partir de les 20.00 hores tocaran de manera gratuïta les bandes musicals Polseguerra i Saïm. Presentaran conjuntament el seu ‘Sa Mata Escrita’.

La Gran Orquesta Republicana | VALLDEMOSSA

La Gran Orquesta Republicana actuarà el divendres 25 d’agost a les 00.00 hores a la plaça de la Cartoixa de Valldemossa. Les festes de Sant Bartomeu es celebraran amb un concert on podrem escoltar diversos estils de música: reggae, pop, rock...

Brunch Sound | PALMA

El diumenge 27 d’agost a Son Fusteret es celebrarà el festival musical Brunch Sound. Les actuacions començaran a les 15.00 hores i acabaran aproximadament a les 23.20 hores. Aquest festival de música electrònica serà una experiència nova i excitant i comptarà amb diversos serveis de food trucks i un market place. Els principals artistes convidats seran Anja Schneider, Eli & Fur, Troy Pierce i Dj Steaw.

Festes de Sant Agustí | FELANITX

Aquest cap de setmana conclouen les festes de Sant Agustí i s’han organitzat diversos concerts i esdeveniments. El divendres 25 d’agost actuaran grups com La Raíz o Dinamo al Parc municipal. El dissabte 26 al Parc Municipal Sa Torre a les 22.00 actuaran Ilegales, Hijos de Matxin, Black Cats entre d’altres. A la mateixa hora també actuarà la Coral de Felanitx al Convent de Sant Agustí. I per acabar el cap de setmana a les 17 hores al Bar Europa de Felanitx actuarà La Vereda, un divertit sextet de rumba.

Rock & Rostoll | MARIA DE LA SALUT

El dia 26 d’agost, dissabte, el festival de rock i música electrònica celebra la seva 23 edició, organitzat per l’Associació Juvenil Rock & Rostoll. A l’escenari de rock actuaran grups com La Gran Orquesta Republicana, NoLO, Ice Crime o Saxophobia Funk. I a l’escenari de música electrònica, col·locat en el safareig, Vives, Lliteras o Scratch’n Sniff, entre d’altres.

Festa del Cavall | SES SALINES

El passat 12 d’agost varen començar a Ses Salines les festes de Sant Bartomeu que conclouen aquest cap de setmana. Un dels màxims reclams de les festes són el dissabte 26 d’agost, es celebrarà la Festa del Cavall per vintena vegada. Començarà a les 20.00 hores a davant l’Ajuntament i es recomana gaudir de l’espectacle i la festa respectant els cavalls i els cavallistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.