nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

ARCA demana a Cort la inspecció i l’aturada «immediata» de les obres d'un edifici a Palma

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha demanat a Cort la inspecció i l’aturada «immediata» de les obres que afecten a la façana de l'edifici Gilet, situat en la cantonada d'Avingudes amb carrer Jesús (Palma).

Es tracta d'un edifici catalogat d'estil racionalista la fitxa del qual prohibeix l'increment de volum. Per això, els pilars instal·lats «no s'ajusten a la legalitat», segons ha informat l'associació en un comunicat. ARCA ha vist amb preocupació les obres efectuades en un dels pisos de l'immoble i ha explicat que no té coneixement que aquestes accions estiguin controlades per la Comissió de Centre Històric.

Per aquest motiu, l'associació ha alertat l'Ajuntament de Palma presentant dos escrits. L'immoble és obra de l'arquitecte Francesc Casis i és una «estampa suficient coneguda» de la capital balear, ha conclòs ARCA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un pelotasso de tants més a Mallorca!, fa mes de 6 anys

Un pelotasso de tants més a Mallorca! Auspiciat per sobrassada connection.

Valoració:-2menosmas
Per I ara ?, fa mes de 6 anys

Aquest pic és veritat, que es tracta d'un efifoci racionalista. Però ARCA no pot ordenar aue s'aturin les obres d'inmediat", sinó que s' ha de veure el motiu pel qual els pilars son un poc més amples ja que si és per seguretat, prpbablementnes pugui permetre.
Després de la que va fer, atribuïnt al nyarro franquista, estils que no té just per salvar-lo, poca cosa digna d'escoltar pot dir. I molt manco fer aturat d'immediat una obra.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente