algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

'Ciutat per a qui l'habita' clausura simbòlicament la Conselleria de Turisme

L'assemblea 'Ciutat per a qui l'habita, no per a qui la visita' ha clausurat aquest dissabte de forma simbòlica la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme com a protesta davant de la situació de massificació, mercantilització i destrucció del territori de les Illes Balears, segons ha declarat la portaveu.

Representants de la plataforma han col·locat un cartell amb la paraula 'Clausurat' a la porta de la Conselleria, i han procedit a la lectura d'un manifest per reivindicar el dret a l'habitatge:

Per la present, avui, dissabte 29 de juliol de 2017, l'assemblea 'Ciutat per a qui l'habita, no per a qui la visita' decreta, notifica a l'opinió pública i porta a terme la clausura simbòlica de la Conselleria de Turisme de les Illes Balears.

Els motius que justifiquen aquesta clausura simbòlica són els següents:
-La co-responsabilitat de la Conselleria de Turisme en la situació de massificació, mercantilitzacio i destrucció del territori de les Illes Balears.
-La seva complicitat per ineficiència i/o omissió amb el massiu desenvolupament d'activitats il·legals com el lloguer turístic en edificis prurifamiliars.
-La seva aposta per donar prioritat a l'activitat econòmica davant drets socials fonamentals com el dret a l'habitatge o el dret a la ciutat, entre d'altres.

L'assemblea 'Ciutat per a qui l'habita, no per a qui la visita' vetlla per defensar els drets fonamentals i humans que es veuen vulnerats amb les polítiques turístiques damunt el nostre territori i recursos i demanem responsabilitat de les institucions i governants que han de vetllar pel bé comú i l'interès general en un moment on ens juguem el futur de les nostres illes i la nostra societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gràcies, fa mes de 6 anys

No sabeu lo agraïts que estan els del PP amb la feina bruta que els feis.

Valoració:-2menosmas
Per Miquel Àngel, fa mes de 6 anys

És el que sol passar quan els hi donen un càrrec a en Barceló o a en Pere Muñoz, que les seves polítiques de drete fan que la gent d'esquerres es desesperin

Valoració:-4menosmas
Per Rectàngul, fa mes de 6 anys

Mare de Déu del sant Roser, lea heu de veure be, és per partir a córrer. Són quatre i els mitjans que les fan el joc.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente