cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Noguera defensa la diversificació de l'economia per no dependre del «monocultiu del turisme»

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha apostat per la diversificació de l'economia per no dependre del «monocultiu del turisme». Per això, el batle ha instat a través d’una carta a la creació diferents «pols d'innovació», com la indústria nàutica del port «reinventant-se i basant-se en els principis de sostenibilitat», o la conversió del Nou Llevant per evitar que passi a ser una destinació turística.

Per a Noguera, el Nou Llevant hauria de ser una «nova centralitat de la ciutat, referent cultural i del sector de la innovació per impulsar i dignificar el sector cultural». En aquest espai ha concebut també la gastronomia com a motor d'activitat econòmica sostenible, de proximitat i amb identitat, com a eina d'enfortiment de la xarxa de consum i distribució del producte local i «d'exportació de coneixement».

Suport al petit i mitjà comerç per convertir Palma en «la millor tenda del món»
Noguera ha apostat també pel petit i mitjà comerç per convertir Palma en «la millor tenda del món», ja que aquests empresaris «donen vida i cohesionen; són l'ànima dels barris i dels pobles de Palma». Noguera ha reiterat en la carta que treballarà per una nova economia creativa i exigirà «responsabilitat» als sectors econòmics per a la construcció d'un nou model d'economia «amb valor afegit i sense data de caducitat, sempre tenint en compte l'interès general de la ciutat».

Això suposa que tant l'Administració com els sectors econòmics han d'apostar pel «factor humà de l'activitat econòmic
, és a dir, apostar per l'economia social i solidària.

D'altra banda, ha assenyalat que per convertir Palma en una ciutat creativa és necessària l'aliança de tres «agents clau» per a l'impuls d'una «economia inclusiva i innovadora»: la recerca aportada des del capital intel·lectual de la Universitat; la creació d'ecosistemes d'innovació impulsats des de l'Administració pública i, en tercer lloc, el desenvolupament d'una economia creativa per part dels agents socials i econòmics de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa mes de 6 anys

Senyor batlle:desde les pimes,el major agraïment per el vostro suport.
Si per començar feis funcionar la sala un poc millor,seguretat,neteja,etc,ja vos haureu guanyat el jornal,i el nostro respecte.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente