cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

MÉS per Palma declara 'non gratum' l'autobús transfòbic d'HazteOir

dav

L’Assemblea de MÉS per Palma ha acordat declarar non gratum l’autobús del grupuscle ultracatòlic HazteOir que visitarà la ciutat aquest divendres dia 2 de juny. Així ho ha defensat el portaveu, Antoni Noguera: «Ens oposam a la visita de l’autobús d'HazteOir perquè va en contra de la identitat de les persones trans, especialment de nins i nines».

En aquest sentit, el portaveu ha recordat que a les Illes Balears «hem fet una passa important quant al reconeixement dels drets humans a les persones LGTBI -amb l’aprovació de la Llei 8/2016, de 30 de maig- per a garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia» i precisament aquesta visita va en contra dels avanços.

L’assemblea ha manifestat que és la primera vegada que a les nostres illes s’ha legislat en exclusiva per a la protecció de drets, garantir la no discriminació de les persones trans i de reconèixer com a dret humà la lliure autodeterminació de gènere. A més, els partits del govern municipal (MÉS per Palma, Podem Palma i PSOE Palma) i Ciudadanos varen aprovar, en el passat plenari del mes d’abril, una moció contra la transfòbia del mateix autobús.

Noguera ha conclòs que «MÉS per Palma continuam treballant per defensar els drets del col·lectiu LGTBI, tal com marca el nostre programa», i diversos integrants han informat de la «concentració contra la LGTBIfòbia» que organitza l’entitat Ben Amics aquest divendres dia 2 de juny, a les 18.30 hores, al carrer del Bisbe Maura 39 de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arruix!, fa mes de 6 anys

A veure si el Parlament també els hi declara. No els volem per aquí.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente